Csatos

A divat idővel változik, és lépést kell tartania vele, különösen a haj stílusában. Nos, nézzük meg, hogyan segíthetnek a csatos póthajak ebben. A természetes és teljes megjelenés érdekében használatuk egy kis ügyességet igényel.

Csatos

Hogyan használja a csatos póthajat

Egy lépésről-lépésre összeállított használati útmutató következik:

 1. lépés: Az első, a haj tisztítása és szárítása. Az olajosság a haj gyökereinél megnehezítheti a csatok kényelmes rögzítését.
 2. lépés: Használja az ujjait, hogy a haját fültől fülig szétválassza. Nem kell tökéletesen egyenesnek lenniük a részeknek.
 3. lépés: Használjon egy nagy csatot a fennmaradó haj rögzítéséhez.
 4. lépés: hozzon létre egy polcot a csat felhelyezéséhez egy backcombing ecset segítségével. Hagyja, hogy a haj hátsó része kényelmesen üljön, mielőtt elkezdené a csatolást. A tartás érdekében használjon hajlakkot.
 5. lépés: a csat előkészítése, és a fogantyúk beillesztése a hajba. Győződjön meg róla, hogy a fogak a hajtincsen teljesen átérnek, hogy a hajat biztosan tartsa.
 6. lépés: ha a csatok be vannak szerelve, nézze meg a fejét hátulról, és győződjön meg róla, hogy minden jó helyen van.

Tippek a csatos póthajhoz

Kevesebb haj illesztése könnyebbé teszi a stílus kialakítását és magabiztosságát. Ha gyorsabban akarja beilleszteni a csatokat, az kevesebb darab használatával sokkal könnyebbé válik. Az 1 x 100 g-os haj általában a legtöbb ember számára alkalmas mindennapi használatra. Hétvégén pedig ha ideje engedi, adhat hozzá több hajat.

Minél közelebb csatolja a póthajat a fejhez, annál egyszerűbb lesz saját hajával egybeolvasztani azt. Csak egy jó minőségű klipbe fektessen be, ami tökéletesen illeszkedik.

Hogyan ápolja póthaját helyesen?

Amint láttuk, a hajhosszabbítás egy nagyon egyszerű módja annak, hogy azonnal növelje a hosszúságot és a tartást, de csak akkor hatásos, ha megfelellően ápolja a hajat. Könnyen megbizonyosodhat arról, hogy a póthaja a lehető legtovább marad a legjobb formájában.

 • Tartsa simán

  A póthajat is rendszeresen gubancmentesre kell fésülni. Használjon hurok kefét, amik direkt a felcsatolható póthajak készültek. A hurok kefe áthalad a hajon, és nem fog a csatlakozásnál beakadni.

 • Legyen gyengéd

  Óvatosan tegye őket fel, és szedje le, hogy az igazi haja ne sérüljön. Ezzel a póthajat is megóvja a töredezéstől, így tovább lesznek szépek.

 • Tartsa őket tisztán

  Ha olyan gyakran mossuk őket, mint a haja, akkor kiszáradnak, hiszen a természetes olaj a fejéből nem jut el hozzájuk. Használjon gyengéd szulfátmentes sampont, hogy segítsen tartani a kötéseket. Samponozás után a mély, hidratáló maszk segít a sima és fényes állapot fenntartásában.

 • Éjszaka legyen a haja lófarokban

  Hordja a póthajat laza alacsony lófarokban éjjel, hogy elkerülje az alvás ideje alatti gubancolódást. Vigyen fel könnyű hajolajat a végekre, mielőtt lefekszik, hogy extra nedvességet adjon a hajának, amivel megelőzi a kiszáradást.

Összefoglalva, a hölgyek divatosságát gyakran öltözködés és haj alapján írják le. Ez a cikk a hajról szólt. Reméljük, hogy a megadott ajánlásokat alkalmazza, és mindig divatos lesz.

Olvassa el egy másik nagyon érdekes cikket a NYX Cosmetics címmel “Nyx cosmetics: a divatvilág vezetője“.

Ugyanazon kategóriába tartozó cikkek:

By admin