Női szemöldökre

Arcunk minden eleme, ha megfelelően kiemeljük, lehetővé teszi, hogy mindig a legjobb formánkat hozzuk. Ha te is keresel néhány gyors sminkelési tippet, amelyek lehetővé teszik, hogy mindig gyönyörűen nézz ki, itt vagyunk, hogy javasoljuk, hogyan lehet fokozni az arcodat egy egyszerű kombinációval: szemöldök szemöldök szemceruza.

Szemöldök szemceruza szemek: töltse ki a szemöldököt

A határozott szemöldök keretbe foglalja az arcot, és azonnal a szemedre irányítja a figyelmet. Természetesen nem mindenkinek van természetes módon jól definiált szemöldöke, ezért az első tipp, amit szeretnénk adni, hogy töltsd ki a szemöldöködet egy kis szemhéjfestékkel, amelynek színe megegyezik a szemöldököd színével. Választhatsz folyékony szemhéjfestéket is, kifejezetten szemöldökre, úgy, hogy rövid mozdulatokkal felfelé, majd a szem sarkának irányába ecsetelve viszed fel a szőrszálakat.

Catrice folyékony szemhéjfesték
Catrice folyékony szemhéjfesték

Mindig kövesse a homlok természetes ívét, hogy ne fusson bele kellemetlen foltokba, amelyek tönkretehetik a szemöldökfesték hatását. A sűrű szemöldökkel rendelkező nőknek azonban javasoljuk, hogy a szemhéjfesték mellett használjanak egy átlátszó szemöldökzselét, amely a por vagy folyadék rögzítésére szolgál, miután feltöltötte a szemöldököt. A vastag szemöldök ugyanis hajlamos bosszantó színfelhalmozódásokat létrehozni, amit ezzel az apró, kiegészítő lépéssel elkerülhetünk.

Szemöldök szemceruza: mindig szemhéjfesték-alapozóval kezdjünk.

Használjon alapozót vagy alapozót, hogy a szemhéja a lehető legsimább legyen. Így a szemhéjfesték és különösen a szemceruza egész nap a helyén marad. Néhány trükk szükséges ahhoz, hogy a szemöldök szemceruza-kombináció véglegesen működjön: kezdjük a mélység megteremtésével.

Lovely Pump Up szemceruza
Lovely Pump Up szemceruza

Ahhoz, hogy a szemed nagynak és merésznek tűnjön, a trükk az, hogy a szemhéjfestékkel mélységet teremts. Először is, vigyél fel egy világosabb árnyalatot az egész szemhéjadra, természetesen az alapozó felvitele után. Ezután vegyél egy sötétebb árnyalatot, és vidd fel a szemhéj ráncába, a szemhéj fölé. Ez egy olyan háromdimenziós elemet hoz létre, amely előkészíti a szemet a szemceruzára. Ne felejtsd el a szemhéj színét a szemhéjránc színével összemosni, hogy egyenletes legyen a tekintet. Talán a legfontosabb lépés a szemhéjfesték és a szemceruza színének kiválasztása. Nem kell mást tenned, mint a színkörön a szemszíneddel ellentétes színeket választani. Kék szeműeknek például jó, ha a bronzos és réz színeket részesíted előnyben, míg zöld, mogyoróbarna és barna szeműeknek inkább a lila és a taupe tartományba tartozó színeket használd. A szemöldökfesték sminkszíneinek kiválasztásakor is fontos, hogy figyelj a bőrtónusodra. Minél sötétebb a bőrtónusod, annál melegebb legyen a szemhéjfestéked.

Szemöldök szemceruza: ne hagyja ki a szemceruza felvitelét

Vigyen fel zselés, ceruzás vagy folyékony szemceruzát a felső szempillavonalra. Ha világos szemed van, válassz barna szemceruzát, míg a barna szemek jobban kinyílnak egy fekete árnyalaton alapuló színnel. A szemceruzát a szempillavonalra a lehető legközelebb vigye fel a szempillákhoz.

Lovely Szemceruza Matte – Navy Blue

A füstösebb tekintet érdekében vigyen fel barna vagy fekete szemhéjfestéket az alsó szempillavonalra egy kis szemhéjfesték ecsettel. Csak arra ügyelj, hogy a felső és az alsó szemceruza a szem külső sarkában találkozzon, különben a hatás nem lesz harmonikus és egyenletes.

Szemöldök szemceruza: Kiemeli a szemet a megfelelő helyeken

Vigyen fel egy világos, világos szemhéjfestéket közvetlenül a szemöldök alatt és a könnycseppeknél. Ezzel a trükkel úgy fog tűnni, mintha a fény visszaverődne a szemedről (anélkül azonban, hogy elvakítana). Soha ne felejtsd el kiegészíteni a sminkedet egy kis szempillaspirállal, hogy tökéletes legyen a szemöldökfestés. Ha nem vagy ügyes a szempillaspirál felvitelében, kezdjük az alapokkal. Először is göndörítsd be a szempilláidat egy szempillagöndörítővel vagy egy tiszta kefével, így elkezdheted formát és volument adni nekik. Az ezekkel az eszközökkel létrehozott göndörítést tartsd néhány másodpercig, majd engedd el természetesen, hagyd, hogy a szempillák természetes módon rögzüljenek. Ezután jól kefélj a szempillaspirál keféjével, miután eltávolítottad a felesleges folyadékot, két-három réteg szempillaspirált adj át, de mindig finoman és anélkül, hogy túlságosan ragaszkodnál bizonyos pontokhoz, hogy ne képződjenek csomók.

Ugyanazon kategóriába tartozó cikkek:

By admin